OM OS

Schroll Medical producerer medicinsk cannabis af højeste kvalitet, og har været EU GMP certificeret siden efteråret 2019 med tilladelse til at producere cannabis bulk og cannabis mellemprodukter.
Vi eksporterer i dag medicinsk cannabis til en lang række udenlandske kunder.

Schroll Medical udspringer af Schroll Flowers, som er førende indenfor planteforædling og -produktion. Vores fundament for produktion af plantebaseret medicinsk cannabis er derfor særdeles solidt. Vi ved, at et ensartet og sundt udgangsmateriale er afgørende for god kvalitet, og det kræver højt specialiserede kompetencer.
Derudover har vi stort fokus på udvikling af ny genetik og produktudvikling af medicinsk cannabis. Udviklingen af medicinsk cannabis udvikler sig løbende til at blive mere og mere målrettet. Vi forventer derfor, at unikke kultivarprofiler(sorter), målrettet mod specifikke sygdomsindikationer, vil være en afgørende konkurrenceparameter i fremtiden.

Hos os betragter vi medicinsk cannabis som Life Science. Klinikere og forskere arbejder med de samme sygdomsindikationer – uanset om indgangen hedder traditionelle farmaka eller medicinsk cannabis.

Vi mener....

Vi har følgende politiske ønsker for en fremtidig ordning: